Асхана жұмысын дұрыс ұйымдастыру, тамақтану сапасын тексеру
Қазіргі таңда жас ұрпақтың денсаулығы ең өзекті мәселелердің бірі болып табылатыны баршаға аян. Сол себептен мектеп оқушыларының тамақтану мәселесіне айрықша мән беріп, қадағалауымыз қажет. Асхана жұмысын дұрыс ұйымдастыру, тамақтану сапасын тексеру үшін бракераж тобы құрылып күн сайын рейдтер жүргізіледі. Мектеп асханасында 1-4 сыныптар және әлеуметтік осал топтағы оқушылар 1 реттік ыстық тамақпен қамтамасыз етілген. Күнделікті тамақты мәзір байынша, құнарлы өнімдермен дер кезінде дайындап